Tunturisuden sivut

Kuuhoroskooppi

Tavallisemman ja tunnetumman aurinkomerkkihoroskoopin rinnalla on olemassa myös kuumerkkihoroskooppi. Koska Kuun kanssa laskettu horoskooppimerkki riippuu siitä, mikä oli Kuun sijainti henkilön syntymähetkellä, on se ensiksi laskettava. Tähän tarvitaan tiedot syntymäpäivästä, - ajasta ja -paikasta.

Netistä löytyy useitakin sivustoja, joissa tämän toimituksen kuumerkkinsä määrittämiseksi voi tehdä. Näitä on esimerkiksi Varjojen kirja, jossa on myös tarkoin luonnehdittu eri kuumerkkien perusominaisuuksia. Siksi emme kirjaa noita ominaisuuksia enää tähän.

Kuumerkin ja aurinkomerkin erot

Aurinkomerkin avulla taitavat astrologit selvittelevät kunkin ihmisen elämästä lähes kaiken taivaan ja maan väliltä. Kuinka uskomattoman pieniä yksityiskohtiakin he tarkastelevat, tätähän pääsee halutessaan todistamaan esimerkiksi Astral-Tv:n joka-aamuisissa, suorissa televisiolähetyksissä.

Kuumerkin avulla ihmistä tarkastellaan kapea-alaisemmin, mutta sen avulla sanotaan pystyttävän syväluotaamaan ihmisen henkistä maailmaa, luonnetta ja kaikkia tunne-elämän puolia aurinkomerkkiäkin paremmin. Luonnollisestikin myös kuuhoroskoopeissa parhaita asiantuntijoita ovat astrologit.